ABAKO önskar er alla en skön sommar!

ABAKO önskar er alla en skön sommar!

Första halvan av 2023 är nu tillryggalagd. Vi kan summera det som ett intensivt halvår där vi trots konjunkturen haft goda förutsättningar att fortsätta verka för en arkitektur som berikar allas vardag och bäddar väl för framtida generationer.

En annan sak som präglat oss starkt i år är att det är 50 år sedan ABAKO grundades!!! Detta har vi hittills hunnit fira tre gånger – en kick-off på temat i början på året, därefter en ministudieresa i ABAKO:s fotspår och nu senast en sommarfest för alla medarbetare och pensionerade Abakanter med familjer.

Bilden ovan visar Abakanter över tid – från 1973 med Bengt Wallin (en av tre grundare) till vänster, till Ahmad Alkalai, vår senast anställde, till höger. Det är en svindlande och fin tanke att någon av oss på bilden kanske är med år 2073 när ABAKO firar 100!

Med detta vill vi önska alla i vårt nätverk en strålande sommar och semester!

Ps. Till hösten söker vi en inredningsarkitekt med minst tre års yrkeserfarenhet samt en handläggande arkitekt inom vård med minst 8 års yrkeserfarenhet. Vid intresse följ länken för mer info: https://www.abako.se/abako-soker-tva-nya-kollegor-till-hosten/

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner eller ring 031-85 67 00.

Om ABAKO Projekt Hitta en medarbetare