ABAKO söker två nya kollegor till hösten!

ABAKO söker två nya kollegor till hösten!

Snart går flertalet av oss på semester, men när vardagen vänder åter till hösten står vi på ABAKO inför ett gäng spännande och samhällsviktiga projekt. Samtidigt är vi inne i en mäktig fas i bolagets historia, där vi firar ABAKO 50 år och tillsammans ska staka ut vår fortsatta resa.

Är du nyfiken och intresserad av att vara med? I så fall vill vi göra dig uppmärksam på att vi vill bli fler och söker:

  • Handläggande arkitekt med vårdprofil och med minst 8 års yrkeserfarenhet.
  • Inredningsarkitekt med minst 3 års yrkeserfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av att ha arbetat med både fast och lös inredning samt med offentliga miljöer och återbruk.

Kort om ABAKO Arkitektkontor AB:

ABAKO grundades 1973 som ett personalägt företag med höga ambitioner och visioner.

Vår vision är att förverkliga nyskapande och funktionell arkitektur av hög konstnärlig kvalitet som berikar allas vardag och bäddar väl för framtida generationer.

Vi har vår bas i Göteborg. Verksamheten bedrivs med tonvikt på den västsvenska marknaden, men deltar i projekt över hela Sverige. Vi bedriver en komplett arkitektverksamhet där arkitektkompetensens hela bredd kan utnyttjas. Som ett personalägt företag tar alla medarbetare gemensamt ansvar för företagets produktion och representation på marknaden.

Hur du ansöker:

Du ansöker genom att maila ditt CV till elina.engelbrektsson@abako.se. Ange i ämnesraden vilken tjänst du söker. Personligt brev eller portfolio är inget krav i ett första skede. Sista dag för ansökan är söndag 27 augusti. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I samband med att du skickar din ansökan till oss godkänner du att vi sparar och hanterar de personuppgifter som följer med ansökan och som inhämtas i efterföljande rekryteringsprocess. Vi sparar din ansökan med tillhörande personuppgifter i ca två år i rekryteringssyfte och för spårbarhet i händelse av tvist. Önskar du att dina uppgifter raderas tidigare behöver du skicka ett mail till mail@abako.se med begäran om att så ska ske. Ange i ämnesraden att mailet avser krav på radering av ansökan/personuppgifter.

 

Vid frågor om någon av tjänsterna v.g. kontakta vår kontorschef Elina på elina.engelbrektsson@abako.se.

Välkommen med din ansökan! Och ha en riktigt go sommar och semester.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner eller ring 031-85 67 00.

Om ABAKO Projekt Hitta en medarbetare