”Jag gillar det trixiga och komplexa”

”Jag gillar det trixiga och komplexa”

ABAKO förstärker arkitektteamet med Sandra Kuylenstierna. Med 15 år i branschen tar hon med sig stor erfarenhet från bostadsprojekt, samt en förkärlek till utmanande uppdrag.

Sandra Kuylenstierna kommer närmast från Krook & Tjäder och är nu på plats på ABAKO sedan augusti.
– ABAKO har ju ett gott rykte, men jag lockades även av storleken på kontoret. Det är ett relativt litet företag med personlig stämning. Samtidigt har vi muskler och stora kunskapsresurser som gör att vi kan jobba på samma skala som större kontor. Den mixen är väldig intressant tycker jag.

Det komplexa som drivkraft
Sandra har i stor utsträckning arbetat med bostadsprojekt under arkitektkarriären. Det fortsätter hon med i ABAKO-huset – just nu med kvarteret Klåvestenen vid Stigberget i Göteborg. Slutresultat ska bli 190 lägenheter som är placerade på en utmanande tomt.
– Tomten är väldigt brant och ligger mellan två gator med stor höjdskillnad. Och som ofta när man bygger i centrala lägen måste buller, dagsljus och andra frågor hanteras extra noggrant. Men jag gillar det trixiga och komplexa i den typen av uppdrag.

Andra uppdrag än bostäder lär dock landa på Sandras bord framöver.
– Även om det är min nisch, så kan man i förlängningen jobba med flera områden på ABAKO. Det ser jag också som en stor fördel.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner eller ring 031-85 67 00.

Om ABAKO Projekt Hitta en medarbetare