Är du nyfiken på rollen som Uppdragsansvarig på Abako?

Är du nyfiken på rollen som Uppdragsansvarig på Abako?

Abako har under senaste året vunnit en rad nya ramavtal och uppdrag. Vi fortsätter därmed att växa och forma samhällsviktig arkitektur för framtiden. Sannolikheten är stor att vi behöver bli fler till hösten för att på bästa sätt möta efterfrågan och leva upp till våra strategiska ambitioner. Med anledning av detta vill vi nu komma i kontakt med erfarna arkitekter som vill vara med på vår fortsatta resa.

Vi söker dig som har mer än 10 års erfarenhet som arkitekt, varav minst fem års erfarenhet som uppdragsansvarig i projekt som A) äldreboende och trygghetsboende, B) förskola och skola eller C) vårdbyggnad (sjukhus, VC och dylikt). Du behöver ha minst två avslutade referensprojekt i rollen som UA inom någon av kategorierna under de senaste fem åren. Därtill behöver du tilltalas av Abakos kollektiva företagsform och värdegrund, och därmed ha ett starkt driv och engagemang för att utvecklas tillsammans med oss inom ramen för detta.

Vi vill komma i kontakt med personer som har adekvat profil för våra potentiella uppdrag för att kvickt kunna rekrytera så snart vi vet vilka uppdrag vi har för handen.

Vi önskar få din intresseanmälan senast 10 september, men intervjuer hålls löpande och rekrytering kan komma att bli aktuellt tidigare.

Skicka din intresseanmälan med CV till maria.uden@abako.se Det ska av ditt CV tydligt framgå att du uppfyller profilen enligt ovan. Portfolio är inget krav i detta skede.

Spontanansökningar som inte faller inom ramarna för angiven profil ber vi er vänligen men bestämt att i stället maila till jobb@abako.se. På så sätt sparas de i vår databas och vi kan enkelt söka efter rätt profiler när behov uppstår.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner eller ring 031-85 67 00.

Om ABAKO Projekt Hitta en medarbetare