Jobba på ABAKO

På ABAKO Arkitektkontor arbetar arkitekter, inredningsarkitekter, ingenjörer och visualiserare. Sedan starten 1973 äger och driver vi vårt företag tillsammans. Då var vi fyra, nu är vi 48. Och vi siktar mot att bli ännu fler.

FINNS PLATS FÖR DIG MED

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill driva Abako tillsammans med oss. Vi är nyfikna på dig. Vad vill du bidra med och hur kan du hjälpa oss på vägen in i framtiden?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till:

jobb@abako.se

 

 

 

ABAKO söker vårdarkitekt

ABAKO arkitektkontor har ett flertal specialområden som vi utvecklar kontinuerligt och nu söker vi en erfaren vårdarkitekt.

Läs mer om tjänsten.

 

Är du intresserad av att arbeta på ABAKO? Kontakta gärna mig.

Tillsammans förverkligar vi dina projekt Tillsammans förverkligar vi dina projekt
Vi på ABAKO

Tillsammans förverkligar vi dina projekt

Vi är arkitekter, inredningsarkitekter, ingenjörer och visualiserare. Vi är lyhörda, engagerade och kunniga. Tillsammans driver och äger vi ABAKO. Hos oss har alla lika stort inflytande och är delaktiga i viktiga beslut. Ring, mejla eller besök oss!

Alla på ABAKO
Tillsammans är hållbart Tillsammans är hållbart
Vision

Tillsammans är hållbart

Vår vision är att förverkliga nyskapande och funktionell arkitektur som berikar allas vardag. Med nyfikenhet och lång erfarenhet utmanar vi det konventionella. Vi vill alltid arbeta i nära dialog med beställare, brukare och konsulter. Tillsammans kan vi hitta långsiktigt hållbara lösningar.

Om ABAKO