ABAKO söker nya kollegor

ABAKO söker nya kollegor

ABAKO arkitektkontor växer och söker erfarna projekterande arkitekter, ingenjörer och sakkunniga arkitekter som är certifierad tillgänglighet TIL med flera års erfarenhet av rollen som handläggare. Du ska visa ett stort engagemang för arkitektur, samt ha en förmåga att tänka utanför det konventionella. Hos oss erbjuder vi en intressant och varierande roll som utvecklar dina kunskaper ytterligare genom våra olika projekt och specialområden.

Om ABAKO
ABAKO arkitektkontor i Göteborg är ett kontor med visionen att förverkliga nyskapande och funktionell arkitektur. Våra uppdrag sträcker sig längs hela skalan i branschen – från inredning, bostäder, vård till infrastruktur och stadsbyggnad. På ABAKO äger och driver vi företaget tillsammans med gemensamma beslut i övergripande frågor. Det har resulterat i engagerade medarbetare som trivs med både uppdrag och arbetssätt.

Handläggande arkitekter, ingenjörer, sakkunnig tillgänglighet arkitekt TIL certifieradVi söker dig/er som har god erfarenhet från projektering.
Du kommer att arbeta med spännande projekt i olika skeden, såväl nybyggnader som ombyggnader. Du har 5–15 års erfarenhet och har god förmåga att självständigt och i team driva komplexa projekt och handleda medarbetare. Du har gedigen erfarenhet av projektering samt har medverkat i alla delar från skiss till full projektering, från programhandling till bygghandling. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav.

Kontakt och Ansökan

För frågor om tjänsterna kontakta Sofia Freiholtz, sofia.freiholtz@abako.se

Ansökan skickar du via jobb@abako.se bifoga gärna ditt CV och portfolio och en kort beskrivning om dig själv.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner eller ring 031-85 67 00.

Om ABAKO Projekt Hitta en medarbetare